تورتیلا با آرد سفید" 

 

از این دستور حدود 12 عدد تورتیلا به اندازه ی 25 سانتیمتر به دست می آید.

 

مواد لازم:

500 گرم

آرد سفید

یک دوم قاشق مرباخوری

بیکینگ پودر

کمی

نمک

100 گرم

روغن جامد (یا مارگارین)

حدود یک دوم لیوان

آب گرم

 

طرز تهیه:

1- آرد، بیکینگ پودر و نمک را در کاسه ای مخلوط کرده و با روغن جامد آمیخته، سپس کم کم آب را اضافه می کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد.

2- خمیر را ورز داده و حدود 10 تا 15 دقیقه در کیسه ی نایلون می گذاریم تا بماند.

3- خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی خمیرها را با نایلون می پوشانیم.

4- هر قسمت را با وردنه نازک و گرد باز می کنیم. هر دایره حدوداً به قطر 25 تا 30 سانتیمتر باشد.

5- یک ماهی تابه ی چدنی یا ماهی تابه ای که تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم می کنیم و بدون روغن هر نان را حدود یک دقیقه می پزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و کنار می گذاریم.

6- نان ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه ای می پیچیم تا خشک نشود

/ 0 نظر / 5 بازدید