برای این غذا شما می تونین به روش ایران برنج رو دم کنید ولی کمی زودتر از اینکه کامل دم بکشه از رو گاز بردارین و یا از دم کن استفاده نکنین تا چسبناک نباشه و در ضمن برنج باسماتی برای این غذا مناسبتر هست . چون هم خوب قد میکشه و خیلی لعاب نداره و چسبناک نیست.

۲ پیمانه سر پر برنج

۱ عدد پیاز

۲ پیمانه کلم سفید که ریز خورد شده

۱ عدد هویج که ریز خورد شده

۱ پیمانه مخلوطی از فلفل دلمه ای قرمز - سبز - زرد

به اندازه ۲ سانتیمتر زنجبیل تازه رنده  شده

۵ پره سیر رنده شده

۱ دسته پیازچه خورد شده

۲ عدد تخم مرغ

۲ قاشق چایخوری سس سویا

۱ قاشق چایخوری سس فلفل سبز

۲/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سفید

زوغن و نمک و پودر فلفل سیاه به میزان لازم

۱ فنجان مرغ پخته شده ریش ریش شده

 

ابتدا  برنج رو میشوریم و مانند پلو دم می کنیم . برنج رو در حدی که خمیر و چسبناک نیست آبکشی می کنیم. و قبل از اینکه چسبناک و خمیر بشه از روی گاز بر می داریم و از قابلمه به یک کاسه منتقل می کنیم و می گذاریم کنار.مرغ پخته شده با نمک و فلفل رو ریش ریش می کنیم و می گذاریم کنار.در یک ماهیتابه کمی روغن می ریزیم و تخم مرغ ها رو در روغن به حالت نیمرو می پزیم ولی قبل از اینکه تخم مرغ بسته بشه مرتب با قاشق هم می زنیم و مقداری نمک و فلفل می پاشیم و می ریزیم در یک کاسه و می گذاریم کنار.در ماهیتابه نسبتا بزرگی کمی روغن می ریزیم تا داغ بشه و هویج و کلم و فلفل دلمه ای رو می ریزیم تو ماهیتابه و مرتب با قاشق تفتشون می دیم تا نرم بشن اگر احساس کردیم که دارن می سوزن کمی آب می ریزیم نه در حدی که مواد شناور بشن فقط در حدی که آب بخار کنه و باعث تسریع در پختن سبزیجات بشه . وقتی سبزیجات خوب نرم شدن از ماهیتابه به یک کاسه منتقلشون می کنیم. دوباره مقدار کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم . و پیاز رو خوب سرخ می کنیم تا طلایی بشه و پیازچه رو به همراه نمک و پودر فلفل سفید و سسها و سیر و زنجبیل به پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دیم و در آخر سبزیجات و تخم مرغ و برنج رو به ماهیتابه اضافه می کنیم و مرتب با ملایمت به کمک کفگیر مواد رو در ماهیتابه تفت می دیم و مواد رو زیر و رو می کنیم تا بخار از غذا بلند بشه . سپس غذا رو به دیس می کشیم و میل می کنیم.

/ 0 نظر / 25 بازدید