مواد اولیه :

* ماست یک پیمانه
* کره ۱۲۵ گرم
* روغن مایع نصف پیمانه
* بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری
* پنیر سفید رنده‌‌شده ۱۵۰ گرم
* تخم‌مرغ دو عدد
* آرد و کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

کره و روغن مایع را مخلوط کرده، سپس ماست را اضافه می‌‌کنیم و هم می‌‌زنیم. تخم‌مرغ‌ها (یکی از زرده‌ها را نگه می‌داریم) و پنیر را افزوده و در نهایت آرد و بیکینگ‌پودر را اضافه می‌کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را ورز داده به مدت یک ساعت استراحت می‌‌دهیم. از خمیر گلوله‌هایی به اندازه گردو برداشته در دست‌مان باز می‌‌کنیم و یک طرف خمیر را روی طرف دیگر بر می‌‌گردانیم. روی آن را زرده مالیده و کنجد می‌‌پاشیم و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده تا روی آن طلایی شود.

/ 1 نظر / 6 بازدید
پرویز

با سلام. هم آفرین به سلیقه آشپزی وهم 2 تا آفرین برای انتخاب قطعه ای به ای زیبایی از همنوازی سنتور وتنبک .. با آرزوی توفیق روزافزون برای شما