طرز تهیه رولت مرغ

مواد لازم:

سینه‌ کامل‌ مرغ‌: ۱ عدد
کالباس‌: ۴ ورق‌
تخم‌مرغ‌: ۱ عدد
هویج‌ پخته‌: ۲ عدد
مغز نان‌ باگت‌: ۱ پیمانه‌
شیر: ۱ پیمانه‌
جعفری‌ خرد شده‌: به‌ میزان‌ کافی‌
پیاز: ۲ عدد
کره‌: ۱ قاشق‌ سوپخوری‌
زعفران‌: به‌ میزان‌ کافی‌
آب‌ مرغ‌: ۱ پیمانه‌

طرز تهیه‌:

ابتدا سینه‌ مرغ‌ را به‌ دقت‌، از استخوان‌ آن‌ جداکنید و از وسط به‌ دو قسمت‌ ببرید.
روی‌ هر قطعه‌را با گوشت‌کوب‌ آهسته‌ بکوبید تا صاف‌ و نسبتانازک‌ شود.
سپس‌ به‌ آنها نمک‌ و فلفل‌ بزنید و نان‌ رادر شیر حل‌ کنید.
مقداری‌ کره‌ روی‌ سطح‌ هرقطعه‌ سینه‌ مرغ‌ بمالید و بعد نان‌ باگت‌ خمیر شده‌ در شیر را روی‌ آن‌ قرار دهید و صاف‌ کنید.
روی‌هر قطعه‌، دو ورق‌ کالباس‌ بگذارید و کمی‌ جعفری‌خرد شده‌ بریزید.
هویج‌ را به‌ صورت‌ لایه‌های‌نازک‌ ببرید و روی‌ بقیه‌ مواد قرار دهید.

هر قطعه‌سینه‌ را به‌ صورت‌ رولت‌ بپیچید و دور آن‌ را با نخ‌ببندید و گره‌ بزنید.
تخم‌مرغ‌ را با زعفران‌ بزنید.هر رولت‌ را در این‌ مخلوط بغلتانید و در روغن‌داغ‌ با شعله‌ کم‌ سرخ‌ کنید.
سپس‌ رولت‌های‌ سرخ‌شده‌ را با هویج‌ و چند قطعه‌ کرفس‌ و یک‌ پیمانه‌آب‌ مرغ‌ در قابلمه‌ای‌ قرار دهید و بگذارید باحرارت‌ کم‌ پخته‌ شوند.
بعد از پخت‌، نخ‌ دوررولت‌ها را باز و آنها را سرو کنید.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٢:٤۳ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤