طرز تهیه :
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود . کره را همراه شکر و پودر قند با همزن بزنید تا لطیف گردد . تخم مرغ ، سفیده تخم مرغ و وانیل شکری را اضافه کرده و دوباره با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . آرد ، بیکینگ پودر و نمک را الک کرده و به مایه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کرده تا خمیر یکدست شود . به اندازه یک قاشق چایخوری از مخلوط برداشته و به صورت توپ در آورید ، هر کدام را داخل بادامهای خرد شده غلطانده و با کمی فشار توپها را پهن کنید . شیرینی ها را داخل سینی شیرینی پزی قرار داده 10 الی 20 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا طلائی رنگ شود ، سپس سینی را از فر بیرون آورده و بعد از 2 دقیقه شیرینی ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شود ..................................مواد لازم :
آرد
2 پیمانه سرپر کره 1 پیمانه نمک 1/8 قاشق چایخوری شکر 2/3 پیمانه وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری پودر قند 2/3 پیمانه تخم مرغ بزرگ 1 عدد سفیده تخم مرغ 1 عدد بیکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری سرخالی بادام زمینی 3/4 پیمانه

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٢:٢٩ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤