شیرینی پرتقالی



125 گرم کره گیاهی یا نصف پیمانه روغن
رنده پوست 1 پرتقال
یک چهارم پیمانه آب پرتقال
یک دوم پیمانه شکر
2 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر


برای کرم روی شیرینی ها:
نصف پیمانه پودر شکر
2 قاشق غذاخوری آب
چند قطره رنگ خوراکی

همه مواد رو مخلوط کرده و کمی ورز میدیم و برای یک ساعت میزاریم توی یخچال.بعد با وردنه به قطر نیم سانت باز کرده و قالب میزنیم و روی سینی میچینیم (بهتره از کاغذ روغنی استفاده کنید و 15 دقیقه با حرارت 180 درجه میزاریم توی فر.

برای تهیه کرم 2 قاشق آب و رنگ رو با پودر شکر خوب مخلوط میکنیم تا به صورت کرم در بیاد و اون رو روی شیرینی ها میمالیم.(این کرم بعد از چند دقیقه خشک میشه

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٢:٢٠ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤