کیک سیب


3 سیب بزرگ
2.5 پیمانه آرد
نصف پیمانه روغن
2 پیمانه شیر سویا
1 پیمانه شکر
2 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
یک هشتم قاشق مرباخوری وانیل
چند قطره رنگ خوراکی قرمز(این رو اگه دوسن ندارید میتونید نریزید)
و
1 پیمانه آب و 4 قاشق شکر برای کف قالب

اول آب و 4 قاشق شکر و چند قطره قرمز رو مخلوط کرده و کمی میجوشونیم تا شکر توش حل شه (نیازی نیست غلیظ بشه) و میزاریم سرد شه

شکر و روغن و وانیل رو با همزن مخلوط میکنیم،بعد همونطور که هم میزنیم آرد و شیر سویا رو کم کم اضافه می کنیم.بکینگ پودر رو هم اضافه کرده و هم می زنیم.فر رو از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم.(با حرارت 180 درجه)،قالب رو با روغن چرب کرده و کف اون کاغذ روغنی میزاریم ...سیب هارو پوست گرفته و خرد کرده و کف قالب میچینیم، مخلوط آب و شکر رو به آرومی میریزم روشون،مایع کیک رو هم خیلی آروم میریزیم روی سیب ها طوری که زیاد جا به جا نشن...بعد 50 دقیقه میزاریم توی فر ...برای اینکه کیک ها راحت تر از قالب بیان بیرون اول با یه چاقو کناره هاشو از قالب جدا می کنیم بعد برش میگردونیم... در مورد این کیک هم اگه چند تا از سیب ها چشبیدن به کاغذ روغنی یا کف قالب با یه چاقو برشون دارید بزاریدشون روی کیک

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٢:۱٩ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤