آرد--- یک و یک چهارم پیمانه
آب پرتقال--- 1 پیمانه
رنده پوست پرتقال ---1 پرتقال
بکینگ پودر--- 1/5 قاشق مرباخوری
روغن--- یک چهارم پیمانه
شکر--- نصف پیمانه
پودر نارگیل---یک چهارم پیمانه
===شهد برای روی کیک
آب پرتقال ---نصف پیمانه
شکر---یک چهارم پیمانه

*من به جای پیمانه از یه فنجان استفاده می کنم .از لیوان سایز متوسط هم میشه استفاده کرد.

اول شکر و روغن و رنده پوست پرتقال رو با همزن مخلوط میکنیم،بعد همونطور که هم میزنیم آرد و آب پرتقال رو کم کم اضافه می کنیم.بکینگ پودر و پودر نارگیل رو هم اضافه کرده و هم می زنیم.خب مایع کیک آمادست.
فر رو از 15 دقیقه قبل روشن می کنیم.(با حرارت 180 درجه)،قالب رو با روغن چرب کرده و برای اینکه احتمال چسبیدن کیک به قالب کمتر شه کف اون کاغذ روغنی میزاریم یا توش آرد میپاشیم و می تکونیم توی ظرفشویی که آرد های اضافی بریزه... بعد مایع کیک رو توی قالب میریزیم و اگه کیک کوچیکه نیم ساعت و اگه بزرگه 45 دقیقه میزاریم توی فر بمونه... اگر هم کیک برشته دوست دارید 10 دقیقه بیشتر هم میتونید بزارید.

برای شهد هم شکر و آب پرتقال رو مخلوط میکنیم و میزاریم چند دقیقه بجوشه (توی ماکروویو هم میشه گذاشت) تا یکم غلیظ شه... کیک رو که از فر خارج کردیم و توی ظرف گذاشتیم شهد رو هم روش میریزیم و میزاریم سرد شه...

یه نکته دیگه اینکه کیک وگن ماندگاری بیشتری نسبت به کیک غیر وگن! داره... این کیک هم چون پرتقالیه بو و مزه خیلی خوبی داره...

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٢:۱۸ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤