زمان آماده سازی: ۱ ساعت و ربع
زمان پخت : ۱۵ تا ۱۷ دقیقه
و ۱۰ دقیقه برای سرد شدن کیک


تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه به حال خود باشند. فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده کنید. سینی را برای پختن کیک آماده کنید و کنار بگذارید.
مواد لازم :
۳ عدد تخم مرغ

۳/۴ فنجان کره

۳ فنجان سرپر آرد

۲ قاشق چایی خوری پودرکاکائو

۲ و ۴/۱ فنجان شکر

۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری وانیل

۱ اسانس رنگ قرمز

۱ و ۲/۱ بکینگ پودر

۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری سرکه

تکه های شکلات به صورت قلب

خاک قند

۳/۴ قاشق چایی خوری نمک

طرز تهیه :

۱- تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه به حال خود باشند. فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده کنید. سینی را برای پختن کیک آماده کنید و کنار بگذارید.

۲- در یک کاسه متوسط آرد ، پودر کاکائو ، ۴/۳ نمک را با هم مخلوط کنید. کاسه را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگتر کره را برای ۳۰ ثانیه ای بگذارید تا آب شود. سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس اسانس رنگ را به مایه تان اضافه کنید.

۳- حالا مخلوط آرد و کره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اینکه آنها را هم زدید و مایه ای کاملا یکدست بدست آمد ،‌در یک ظرف حرارت بدهید. در این قسمت سرکه و بکینگ پودر را هم اضافه کنید . و آن را به خمیر آماده شده تان اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شود.

۴- خمیر را روی سینی که آماده کردید پهن کنید و به شکلی که می خواهید برش دهید ، دو سوم سینی را با شیرینی ها پر کنید. ۱۵ تا ۱۷ دقیقه ای بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه سینی را از فر درآوردید بگذارید به مدت ۵ دقیقه تا سرد شود. سپس شیرینی را از سینی دربیاورید. بگذارید کاملا سرد شوند. تکه های شیرینی را با تکه های کوچک شکلات تزیین کنید. و بعد از آن روی آن را با خاک قند بپوشانید.

ارزش غذایی

۱۷۲ کالری

چربی ۶ گرم

چربی اشباع شده ۳ گرم

اسید چربی ۲ گرم

کلسترول ۳۶ میلی گرم

سدیم ۱۲۴ میلی گرم

کربوهیدرات ۲۸ گرم

قند ۱۷ گرم

پروتئین ۳ گرم

کلسیم ۲ واحد

آهن ۴ واحد

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٢:٠٧ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢٤