کباب مراکشی









موادلازم:
گوشت فیله گوساله= 200گرم
پیازخلالی= 2عددبزرگ
زیتون= 100گرم
قارچ= 100گرم
فلفل دلمه ای= 1عددخلالی
ادویه کاری =1ق.چ.خ
زعفران= کمی
نمک وفلفل= به مقدارلازم
طرزتهیه:
۱. گوشت را به صورت قوطی کبریتی بزرگ ببرید.وبازیتون ، خلال پیازوحلال فلفل دلمه ای ،زعفران و نمک وفلفل مزه دارکنید.
۲. قارچهارا بزرگ انتخاب کنید و به صورت چهارقاچ ببرید . کدو راهم به همین صورت ببرید
۳. اکنون درون سیخهای چوبی به ترتیب ابتدا یک چنجه گوشت ، یک تکه کدو و یک تکه قارچ بزنید .
۴. پس از اینکه سیخها آماده شد .درون یک ظرف را کمی روغن بریزید وسیخها درون آن بچینید و بگذارید در حرارت ملایم بپزد.
نکته:
ـ برای بیماران دیابتی این غذا، غذای بسیارمناسبی میباشد.فقط کافی است که جای گوشت گوساله رابا سینه مرغ عوض کنید ، ودرهنگام پخت بجای استفاده ازروغن ازکمی مخلوط رب گوجه فرنگی،آب وآب لیمو یا سرکه سیب استفاده کنید. حذف نمک هم فراموش نشود

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۸:٥۱ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱/٢۳