1- DRIP: در این روش آب نــزدیک به جوش را روی فیلتری که پودر قهوه
در آن ریخته شده میریزند و در زیر ----- قهوه تهیه می شود. انـدازه پودر
قهوه در این روش باید به اندازه دانه های شکر باشد.


2- FRENCH PRESS=PLUNGER=BODUM=CAFETIERE: دراین روش
پــودر قهـوه که باید تقریبا درشت باشد، درون لیوان استوانه ای شـکــل
ریخته می شود. سپس آب داغ روی آن ریخته شده و می گذارند 3 الی
5 دقیقه خیس بخورد. سپس توسط پیستونی که مجهز به ----- اســت
پودر قهوه را به سمت پایین فشار داده و از قهوه جدا می کنند.


3- COLD WATER:
در این روش پـودر قـهـوه کـه بـــاید درشت
باشد درون ظرف ریخته شده و به آن آب سرد اضافه می کـننـد
و میگذارند تا یک شب خیس بخورد سپس توسط ----- پـودر را
جدا میکنند که نتیجه آن یک قهوه غلیظ میباشد کــه ترشی آن
بسیار اندک است. به این روش TODDY نیز میگویند.

4 روش دیگر تهیه قهوه، مارکهای معروف، 28 نوشیدنی تهیه شده از قهوه...
- VACUUM: در این روش از دم کن وکیوم استفاده شده که شامل دو
محفظه فوقانی و تحتانی می باشد و توسط یک مـجرا حـاوی فــیلــتر به
یکــدیگر متصل شده است. پودر قهوه در بخش فوقانی قرار داده میشود
و آب در بخـش تحتانی. زمانی که آب داغ میشود توسط فشار بــخار بـه
بخش فوقـانی آمده و با پودر قهوه ترکیب میشــود. سپس با سرد شدن
آب در بـخش تحتانی یک خلاء نسبی ایجاد شده که مجددا آب که اکنون
قهوه آماده نوشیدن میباشد به پایین باز میگردد.


5- PERCOLATOR:
در این روش از پرکولیتور استفاده میشود که بارها
و بارها آب داغ را از پودر قهوه عبور میدهد.این روش زیاد قهوه مطبوعی
در اختیارتان قرار نمیدهد.


6- TURKISH:
در ایـن روش از قـهـوه جـوش معمولی استفاده
می گردد. برای تــهیه قهوه ترک باید از پودر قهوه ترک بسیار ریز
اسـتفاده نمود. ابتدا یـک قاشـق مــرباخوری شکر و یک قاشق
مرباخوری قهوه ترک را در یک فنجان آب سرد ریخته و هم بزنید.
سپس زیر شعله قرار داده و به محض آنکه قهوه کف کرد از روی
شعله آن را بردارید. اگر برای چندین نفر قهوه را سرو می کنید، کف را ابتدا میان فنجانها بطور مساوی تقسیم کرده سپس قهوه را بریزید.

7- ESPRESSO MACHINE: دستگـاه مـخـصـوص تـهـیه اســپرسو و
کاپوچینو می باشد. آب داغ با فشار زیاد با قهوه ترکیب می گردد که
سبب خارج گشتن کامل عصاره قهوه میگردد. پودر قهوه در این روش
باید بسیار ریز باشد

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٤:٢٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱٢/٢۳