مواد لازم برای تهیه خمیر : آرد سفید : 5 لیوان روغن مایع : 2/1 لیوان آب : 2 لیوان خمیرفوری : 2 قاشق غذاخوری شیرخشک : 4 قاشق غذاخوری شکر : 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر : 2/1 قاشق غذاخوری نمک : 1 قاشق غذاخوری مواد لازم برای روی پیتزا : سس کچاپ پودر سیر پودر آویشن سوسیس و کالباس خرد شده فلفل دلمه سبز زیتون سیاه خرد شده پنیرپیتزای رنده شده قارچ خرد شده طرز تهیه : 1. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم. 2. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم. 3. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود. 4. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم. 5. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم. 6. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم. 7. پیتزا را با حرارت 180 درجه سانتیگراد ابتدا به مدت 20 دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد 10 تا 15 دقیقه با حرارت بالا می پزیم. 8. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱:٤٥ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱٢/٦