مواد لازم برای 4 نفر :

 

 تخم مرغ                                                     2 عدد 

 

 شیر جوشیده وغلیظ شده ( پاستوریزه )           215 گرم 

 

 قهوه ی فوری (نسکافه)                                  5 قاشق مرباخوری

 

 شکر                                                          2 قاشق غذاخوری  

 

 پودر ژلاتین                                                   2 قاشق مرباخوری

 

 خامه پاستوریزه                                             4 قاشق غذاخوری

 

 پودر کاکائو یا دارچین                                      به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

 

1- زرده و سفیده ی یکی از تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده ی آن را نگه می داریم. سپس زرده آن را با یک تخم مرغ دیگر به طور کامل مخلوط می کنیم و کمی هم می زنیم.

 

2- شیر، قهوه و شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

 

3- سپس روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می زنیم تا خوب داغ شود، ولی نجوشد و بدون جوشیدن غلیظ شود.

 

4- ظرف را از روی حرارت بر می داریم و پودر ژلاتین را اضافه کرده و هم می زنیم تا پودر ژلاتین حل شود.

 

5- این مواد را داخل 4 عدد فنجان قهوه خوری یا ظرف دسر می ریزیم و می گذاریم خنک شود تا خودش را بگیرد.

 

6- یک عدد سفیده ی باقی مانده را هم می زنیم تا سفت شود. سپس خامه را هم می زنیم و به سفیده اضافه می کنیم. خامه و سفیده تخم مرغ را روی فنجان ها یا ظرف دسر می ریزیم و روی آن را با پودر کاکائو یا دارچین تزیین می کنیم.  

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٢:۱٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱۱/٢۳