مواد لازم
کره 50 گرم
روغن 1 قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده 300 تا 400 گرم
آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری
خامه 200 گرم
سیر خرد شده 3 تا 4 حبه
آب مرغ یا قرص عصاره مرغ در آب حل شده 1 لیوان
نمک و فلفل به دلخواه
جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
راویولی آماده 500 گرم


طرز تهیه :

ابتدا کره و روغن را در ماهیتابه بریزید . بعد از گرم شدن ، قارچ ها را همراه آب لیموترش به تابه اضافه کنید و با حرارت زیاد مرتب هم بزنید تا سرخ شود .
بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد ، سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا همراه قارچ سرخ شود ، ولی رنگ نگیرد .
سپس آب مرغ و خامه را بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا سس غلیظ شود . به خاطر داشته باشید که خامه وقتی خنک شود غلظت آن بیشتر می شود ، پس سس را رقیق تر بردارید تا هنگام سرو سفت نشود .
نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و آن را با راویولی پخته و آبکش شده در روی حرارت زمینی تنوری با سس سیر و جعفری


مواد لازم:
سیب زمینی=2 عدد
سیر=3 حبه
جعفری=مقداری
نمک و فلفل=بقدر کافی
روغن زیتون=بقدر کافی


طرز تهیه:
سیب زمینی تنوری با سس سیر و جعفری
دو عدد سیب زمینی را پوست کنده و به قطعات بزرگ خرد میکنیم و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب می جوشانیم. بعد از پختن سیب زمینی ها آنها را در آبکش قرار داده سپس سیب زمینیها را درون یک ظرف نچسب قرار داده و درون فر با حرارت ۲۷۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار دهید و سپس آنرا از فر خارج کنید.
سپس مقداری جعفری و ۳ حبه سیر را درون هاون کوبیده و به آن نمک و مقداری روغن زیتون و فلفل سیاه اضافه میکنیم و خوب میکوبیم تا مخلوط شود.
این مواد را با سیب زمینیها مخلوط کرده و مجددا به مدت ۲۰ دقیقه آنرا درون فر قرار میدهیم تا سیب زمینیها برشته شود

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٢:۱٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱۱/٢۳