مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- پیاز 1 عدد متوسط
- زرشک 2 قاشق غذاخوری
- جعفری 1 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- رب 1 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم

* طرز تهیه:
1- گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل کاملاً مخلوط کنید.
سپس یک ورقه کاغذ روغنی (پلاستیک) روی میز بیندازید و گوشت را روی کاغذ پهن کنید. به ترتیبی که شکل مستطیل پیدا کند و قطر آن 5/1 سانتیمتر شود.
2- زرشک را با مقداری کره کمی تفت دهید. سپس جعفری را به آن اضافه کنید و کمی تفت داده تا جعفری نرم شود.
3- تخم مرغها را به صورت نیمرو درست کنید.
4- روی مایه گوشت به ترتیب زرشک و جعفری و نیمرو قرار دهید و آن را لوله کنید و در تابه تفلون با روغن سرخ کنید.
- رب گوجه فرنگی را با یک استکان آب و نمک و فلفل به صورت سس در آورده و بگذارید، بجوشد. آنگاه آهسته رولت را در آن قرار دهید و درِ آن را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد و سس آن غلیظ شود.
نکته (1): می توانید از هویج خلال شده که در روغن کاملاً سرخ کرده اید برای وسط رولت استفاده کنید.
نکته (2): می توانید به جای تخم مرغ نیمرو، تخم مرغ را آب پز کنید و روی مایه گوشت بچینید و آن را لوله کنید.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٢:۱٢ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱۱/٢۳