مواد لازم:

 

90 گرم

برنج

یک قاشق غذاخوری

روغن

یک عدد

پیاز خرد شده

نصف قاشق چایخوری

میخک پودر شده

یک قاشق چایخوری

پودر اورگانو

200 گرم

گوجه فرنگی رنده شده

2 تکه

سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست

150 گرم

پنیر چدار رنده شده

8 عدد

تورتیلا با آرد سفید

به مقدار کافی

نمک

 

 

طرز تهیه:

1- برنج را در آب جوشان یکی دو جوش می دهیم و آبکش می کنیم.

2- روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. سپس پودر میخک و پودر اورگانو( یک نوع سبزی برای معطر کردن غذا) را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. پس از آن برنج و گوجه فرنگی را ریخته، صبر می کنیم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگی تبخیر شود.

3- مرغ را می پزیم. سپس آن را خرد کرده و همراه پنیر چدار با برنج مخلوط می کنیم.

4- فر را از قبل در حرارت 160 درجه ی سانتیگراد گرم می کنیم.

5- نان ها را در داخل فویل مخصوص آشپزی می پیچیم و داخل بشقابی روی بخار می گذاریم تا نرم شوند.

 

 

6- از مواد مخلوط شده ی مرغ و برنج، داخل تورتیلا گذاشته و به صورت بقچه می بندیم. طرز تهیه تورتیلا در قسمت پایین آمده است. تورتیلا یک نوع نان مکزیکی شبیه لواش است. در صورت تهیه نکردن تورتیلا ، می توانید از نان لواش برای پیچیدن مواد مخلوط شده ی این غذا استفاده کنید.

7- هر کدام از بوریتوها را که درست کردیم در ظرف فر گذاشته، رویش را با فویل می بندیم و داخل فر می گذاریم تا گرم بماند. آنگاه بعد از درست کردن همه ی بوریتوها، سرو می کنیم.

 

نکات تغذیه ای :

این غذا علاوه بر بزرگسالان، برای کودکان به خصوص کودکان کم وزن ، مناسب است، زیرا:

1- به راحتی می توانند آن را در دست بگیرند     2- به علت داشتن پنیر چدار دارای کالری بالایی است.

برای جذاب شدن شکل غذا می توانید آن را با انواع سبزی ها و سس گوجه تزیین کنید

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٢:٠٧ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱۱/٢۳