نکات مهم در استفاده از پنیر پیتزا

1- برای رنده کردن پنیر  پیتزا  دمای پنیر باید به اندازه دمای یخچال باشه

اگر دمای پنیر کمتر باشه بسختی رنده میشه

اگر دمای پنیر بیشتر باشه چسبنده میشه

2- هرگز از پنیر خرد شده با دست در غذاهای تو فری استفاده نکنید

زیرا در هنگام حرارت دادن یک لایه محافظ در سطح پنیر تشکیل میشه که مانع از رسیدن حرارت به وسط پنیر میگرده و عمل ذو ب بخوبی انجام نمیگیره و باعث خشک شدن پنیر میشه

از پنیر ورقه شده برای درست کردن پیتزا استفاده نکنید

زیرا پنیر ورقه ای در هنگام حرارت دادن خوب ذوب نمیشه

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱:٢٦ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱٠/۱