روش تهیه مارتدلا

روش تهیه مارتدلا در منزل

 

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده یا مرغ بدون استخوان و پوست نیم کیلو

سیر 4 حبه

آرد                                                        سوخاری یک لیوان

نمک – فلفل سیاه   پسته

تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه :

گوشت را بهمراه سیر در چرخ گوشت یا با هر دستگاه دیگر چرخ کرده

تمامی مواد را بهمراه گوشت مخلوط میکنیم و با دست ورز میدیم تا خمیر یک دست بشه

یک عدد کیسه فریزر را بصورت تک لایه در آورده خمیر را در وسط آن قرار میدهیم و با دست بصورت استوانه در میاریم

خمیر را در کیسه می پیچونیم و با دست صاف میکنیم و دو سر کیسه را میبندیم تا خمیر از اونجا خارج نشه

در یک قابلمه نسبتاً بزرگ آب را میجوشانیم و مقداری سرکه و نمک به آب اضاف میکنیم

مارتا دلا رو در آب قرار میدهیم و میزاریم بمدت یک ساعت با حرارت متوسط پخته بشه

بعد از یک ساعت مارتادلا رو از آب خارج کنید و بزارید سرد شه 

پنیر ورقه ای را برای چیزبرگر یا سانویچهایی ازاین قبیل استفاده میکنند

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱:٢۱ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱٠/۱