مواد لازم

  •   شکلات تلخ و شیرین: 4 اونس (120 گرم)
  •   کره: 2 قاشق غذاخوری (28گرم)
  •   قهوه اسپرسو (اختیاری): 2 قاشق غذاخوری
  •   تخم‌مرغ: 2 عدد
  •   پودر تارتار: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
  •   شکر: 4 قاشق غذاخوری (60 گرم)
  •   وانیل: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
  •   خامه پرچرب: یک‌دوم پیمانه (120 میلی‌لیتر)

تزئین:

  خامه فرم
گرفته، نعنای تازه، شکلات رنده شده

روش تهیه:

1- در یک
کاسه متوسط شکلات‌ها، کره‌ه و وانیل را ریخته و روی بخار آب گذاشته و هم می‌زنیم تا
شکلات و کره کاملا آب و با هم مخلوط و یکدست شوند.

2- پس از سرد شدن مایه
شکلاتی، زرده تخم‌مرغ‌ها را به آن می‌افزاییم و با همزن دستی با هم مخلوط می‌کنیم و
درون یخچال قرار می‌دهیم.

3- سفیده تخم‌مرغ‌ها را درون مخلوط‌کن ریخته،
پودر تارتار را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا سفیده‌ها کف کنند. در همین حال که
مخلوط‌کن در حال زدن سفیده‌های تخم‌مرغ است، کم‌کم شکر را به آن
می‌افزاییم.

4- خامه را درون ظرف ریخته و با مخلوط‌کن می‌زنیم تا زمانی‌که
کاملا سفت شود.

5- سفیده تخم‌مرغ‌های زده شده را کم‌کم به مواد شکلاتی
افزوده، سپس خامه را کم‌کم به آن‌ها افزوده و هم می‌زنیم.

6- محصول به دست
آمده را درون ظرف مخصوص خود بریزید و برای 2 الی 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا
فرم بگیرد، پس از درآوردن از یخچال می‌توانید با خامه زده شده و نعنا یا شکلات رنده
شده روی آن تزئین کنید.



اگر همزن
یا کاسه مخلوط‌کن خیس باشد، سفیده تخم‌مرغ کف نمی‌کند.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:٥٦ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/۱۱/٢۸