مواد لازم

  • کره: 150 گرم
  • شکر ریز: 150 گرم
  • بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  • رنده جوز هندی: یک قاشق چای‌خوری
  • پنیر خامه‌ای: 125 گرم
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • آرد: 375 گرم
  • مارمالاد دلخواه: به میزان لازم

روش تهیه:

1- کره،
شکر، بیکینگ‌پودر و جوز هندی را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود، سپس پنیر و
تخم‌مرغ را  به مواد اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.

2-  خمیر را به 2
قسمت مساوی تقسیم کنید و در نایلونی گذاشته و به مدت تقریبی 2 ساعت در یخچال نگه
دارید.

3- نیمی از خمیر را روی سطحی آردپاشی شده باز کنید و با کاتر دلخواه
قالب بزنید و مرکز آن را نیز به شکل دلخواه خالی کنید.

4- سپس نیمه دیگر
خمیر را به همین شکل برش بزنید ولی داخل خمیر را خالی نکنید. خمیرهای برش خورده را
داخل سینی چرب شده بچینید و به مدت تقریبی 15 الی 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای
180 درجه سانتی‌گراد بپزید.

5- شیرینی‌ها را روی پنجره سینی بگذارید تا خنک
شود، اکنون میان 2 عدد شیرینی مارمالاد دلخواه را بمالید و روی هم قرار دهید و در
انتها پودر قند بپاشید.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:٥٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/۱۱/٢۸