انواع شکلات صبحانه: توجه: می توان به جای عسل از 2 تا 3
قاشق غذاخوری شیره انگور یا شیره خرما استفاده کرد. (افرادی که دیابت دارند از شیره
انگور و شیره خرما مصرف نکنند ، زیرا قند اینها بسیار بالاست)

شکلات صبحانه (1) مواد لازم:

· ارده: 6 قاشق غذاخوری

· عسل: 1 قاشق غذاخوری

· پودر فندق خام: 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه: ارده را در یک ظرف چینی مناسب ریخته و
عسل را به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید،
سپس پودر فندق خام را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار انرژی زاست و برای افرادی که
فعالیتهای فیزیکی فراوان دارند بسیار مناسب است. شکلات یاد شده را می توان به همراه
یک لیوان شیر بادام به عنوان صبحانه میل کرد.

شکلات صبحانه (2) مواد لازم:

· ارده: 6 قاشق غذاخوری

· عسل: 1 قاشق غذاخوری

· پودر کاکائو خالص: 1 قاشق چایخوری سر
صاف

· پودر پسته خام: 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را
به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید،سپس
کاکائو را به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در انتها پودر پسته را روی
آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی و نشاط آور و دارای انرژی فراوانی است. این شکلات
را می توان به همراه یک لیوان شیربادام یا شیرفندق به عنوان صبحانه میل کرد. این
صبحانه برای کودکان و نوجوانان در حال رشد بسیار مفید است.

شکلات صبحانه (3) مواد لازم:

· ارده: 6 قاشق غذاخوری

· عسل: 1 قاشق غذاخوری

· پودر نارگیل: 1 قاشق مرباخوری

· پودر گردو: 1 قاشق مرباخوری

· هل ساییده: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را
به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر
نارگیل و هل را که از قبل آماده کرده اید به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط
کنید. در انتها، پودر گردو را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار مقوی، خوش عطر، خوش
طعم، آرامبخش و دارای انرژی فراوانی است.

شکلات صبحانه (4) : مواد لازم:

· ارده : 6 قاشق غذاخوری

· عسل: 1 قاشق غذاخوری

· پودر نارگیل: 1 قاشق مرباخوری

· پودر پسته: 1 قاشق مرباخوری

· گلاب: 1 قاشق مرباخوری

· هل ساییده: نصف قاشق چایخوری

· وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:ارده را در یک ظرف چینی ریخته و عسل را
به آن اضافه کنید و آن را یکنواخت هم بزنید تا کامل سفت شده و قوام بیاید، سپس پودر
نارگیل، هل، گلاب و وانیل را به آن اضافه کرده و آنها را کاملا مخلوط کنید. در
انتها، پودر پسته را روی آن بپاشید. این شکلات بسیار خوش عطراست و از طعم خاصی
برخوردار است و می توان آن را به همراه یک لیوان شیر فندق به عنوان صبحانه میل
کرد

 

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱:٥۳ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/۸/٢٩