لاسی از نوشیدنیهای خنک و مشهور هند هست که تقریبا مثل دوغ ، ولی در مزه های مختلف (Mango  Lassi - Pineapple Lassi - Salty Lassi ) درست میشه و عموما بجای نمک از شکر برای درست کردن آن استفاده می کنند. و مزه شیرینی داره و خیلی غلیظ تر از دوغ سرو میشه .

طرز تهیه برای ۱۰ لیوان لاسی

نوک قاشق چایخوری زعفران

۲/۳ پیمانه یا ۱۵۰ میلی لیتر شیر گرم

۳ قاشق سوپخوری هل سبز

۸ پیمانه یا ۲ کیلوگرم ماست

۱/۲ پیمانه یا ۱۵۰ گرم شکر

یخ برای سرو

در یک ظرف کوچک زعفران و شیر گرم رو باهم مخلوط می کنیم وبه مدت ۱۰ دقیقه  میذاریم کنار تا زعفران رنگ پس بده . در ماشین آسیاب هل رو پودر می کنیم.ماست رو در یک کاسه بزرگ می ریزیم و کمی هم می زنیم تا شل تر بشه، سپس زعفران و هل و شکر رو به ماست اضافه میکنیم و تا حدی هم می زنیم که شکر کامل در ماست آب بشه و مخلوط کف کنه و همراه با یخ، خنک میل می کنیم.برای راحتی کار می تونیم از ماشین مخلوط کن استفاده کنیم.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱٢:۱٠ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦