۲ عدد فیله سینه مرغ که در مکعبهای ۱ اینچی خرد شده

۱ عدد پیاز متوسط که نازک و ریز خرد شده

۲ عدد گوجه سایز متوسط که ریز خرد شده

۲ عدد فلفل سبز که ریز خرد شده

۱ قاشق چایخوری زیره سبز

۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل

۱/۴ قاشق چایخوری زرد چوبه

۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون

نمک برای تست

مقداری برگ گشنیز برای تزئین

۱ قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریز شده

۲ قاشق چایخوری سیر ریز شده

۱ عدد فلفل قرمز خشک شده

۲ قاشق چایخوری تخم گشنیز

۱/۴ قاشق چایخوری گرم ماسالا ( نوعی ادویه هندی )

ابتدا در یک ظرف کوچک تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک رو مقدار روی حرارت تفت می دیم. سپس زنجبیل ، سیر ، تخم گشنیز و فلفل قرمز خشک رو به کمک ماشین غذا ساز کامل له می کنیم تا به شکل یک سس در بیاد. روغن زیتون رو در ماهیتابه می ریزیم ، زیره را اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم . پیاز رو اضافه می کنیم تا در روغن خوب سرخ بشه و طلایی رنگ بشه . فلفل سبز رو اضافه می کنیم به پیاز و همراه با پیاز کمی تفت می دیم. سسی که درست کردیم رو به همراه پودر فلفل و زرد چوبه و نمک به پیاز اضافه می کنیم. گوجه های خرد شده رو اضافه می کنیم و رو شعله ملایم اجازه می دیم تا گوجه آب بیندازه و مرغ رو به همراه ۱ پیمانه آب به سسی که آماده شده اضافه می کنیم . در ظرف رو می گذاریم و رو شعله ملایم منتظر می مونیم تا مرغ خوب پخته بشه و آب غذا کشیده بشه و غذا به روغن بیفته . به مدت ۵ دقیقه مرغهارو در روغن غذا سرخ می کنیم و در ظرف کشیده و با برگهای گشنیز تزئین می کنیم. و گرم میل می کنیم.  

 

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱٢:٠٧ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦