طرز تهیه برای ۴ نفر

 

۳عدد فیله سینه مرغ ، که در اندازه های ۲ الی ۱ سانتیمتری خرد شده

 

۴ قاشق سوپخوری روغن زیتون

 

۵ عدد هل سبز

 

به اندازه ۵ سانتیمتر چوب دارچین

 

۲ عدد پیاز کوچک ریز خرد شده

 

۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده

 

۲ قاشق چایخوری سیر رنده شده

 

۱ قاشق چایخوری زیره سبز پودر شده

 

۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده

 

۱/۴ قاشق چایخوری زرد چوبه

 

۱/۵ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

 

۱ قاشق سوپخوری پودر پاپریکا

 

۱ قاشق چایخوری گرم ماسالا ( نوعی ادویه هندی )

 

۱ عدد گوجه فرنگی بزرگ ، ریز خرد شده

 

۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی

 

۱۵۰ میلی لیتر آب

 

نمک به اندازه لازم

 

مقداری ماست یا شیر نارگیل

 

مقداری برگ گشنیز برای تزئین

 

ابتدا مرغ را با نمک مزه دار می کنیم. در یک ظرف جدا زنجبیل ، سیر ، تخم گشنیز ، زردچوبه ، پودر فلفل قرمز ، گرم ماسالا و پاپریکا رو باهم مخلوط می کنیم.

 

ماهیتابه رو روی شعله ملایم می گذاریم.روغن زیتون رو در ماهیتابه می ریزیم. هل و چوب دارچین رو کمی در روغن زیتون برشته می کنیم و بعد آنها رو از روغن خارج می کنیم . پیاز رو به روغن اضافه می کنیم سپس کمی پیاز رو تفت می دیم.ادویه ای را که آماده کردیم  به پیاز اضافه می کنیم . به مدت ۴ دقیقه پیاز رو به همراه ادویه سرخ می کنیم تا رنگ پیاز طلای بشه.گوجه فرنگی رو به همراه رب به مخلوط پیاز اضافه می کنیم.۱ دقیقه خوب مواد رو هم می زنیم و آب رو اضافه می کنیم تا مواد بجوشه و سس رقیقی آماده بشه.مرغ رو به سس داخل ماهیتابه اضافه می کنیم و در ماهیتابه رو می گذاریم .  اجازه می دیم مرغ به مدت ۱۵ دقیقه خوب بپزه. سپس ماست یا شیر نارگیل رو به عنوان سس به غذا اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . غذا رو در ظرف می کشیم و با برگهای تازه گشنیز تزئین می کنیم.این غذا رو می تونین به همراه برنج میل کنین.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱٢:٠٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦