طرز تهیه برای ۸ عدد کباب

۱ عدد لیمو

۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون

۴ پره سیر

۳ سانتیمتر ریشه زنجبیل تازه

۴ عدد فلفل سبز

۲۵۰ گرم برگ گشنیز

نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

۱ قاشق چایخوری پودر زیره

نصف قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه

نصف قاشق چایخوری زرد چوبه

نصف قاشق چایخوری گرم ماسالا

۱ قاشق چایخوری نمک

۸ عدد سیخ چوبی

ابتدا سیخها را در ظرفی پر از آب خیس می کنیم.آب نصف لیمو رو می گیریم و روی گوشت می ریزیم.سیر رو با سیر خرد کن له می کنیم.زنجبیل رو پوستش رو می کنیم و با رنده ، رنده می کنیم.فلفل ها رو از وسط با چاقو دو نیم می کنیم و تخم وسط آنها رو خارج می کنیم و خیلی ریز خرد می کنیم.گشنیز رو نیز ریز خرد می کنیم.دانه های فلفل سیاه رو به کمک ماشین آسیاب پودر می کنیم. در یک کاسه روغن ، گشنیز ، سیر ، زنجبیل و فلفل سبز رو خوب مخلوط می کنیم سپس تخم گشنیز ، زیره ، فلفل سیاه ، زرد چوبه ، گرم ماسالا و نمک و آب نصفه دیگه لیمو رو به مخلوط اضافه می کنیم. همه این سس رو به گوشت اضافه می کنیم. دستهامونو می شوریم و با کمک دستها مخلوط گوشت رو خوب مخلوط می کنیم. سیخها رو از آب خارج می کنیم و گوشت رو به شکل استوانه ای به سیخ می کشیم . روی کباب پز یا منقل گوشت رو کباب می

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱٢:٠٤ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦