بیشتر غذاهای هندی به همراه انواع سسهای متنوع خورده  میشه . ریتا میشه گفت چیزی شبیه ماست خیار خودمون هست ولی نوع هندیش . من یک بار ریتا رو به همراه غذای Patties در رستوران خوردم و چون خیلی ماست خیار دوست دارم گاهی نوع هندیشو به جای ماست خیار درست می کنم . اگر شما هم مزه زیره رو دوست داشته باشین می تونین ریتا رو امتحان کنین. مثلا به همراه کتلت میل کنید.

طرز تهیه برای ۲ نفر

۱/۲-۱ قاشق چایخوری زیره سبز

۱ فنجان یا ۲۵۰ گرم ماست

۱ عدد  خیار درشت که ریز خرد شده

نمک و فلفل به میزان لازم 

۱/۴ فنجان برگهای گشنیز تازه که ریز خرد شده

روی شعله ملایمی ماهیتابه کوچکی می ذاریم و زیره رو برای مدت کمی در ماهیتابه برشته می کنیم ، تا حدی که بوش در بیاد و کمی تغییر رنگ بده . باید مواظب باشیم که زیره نسوزه. بعد از اینکه زیره خنک شد به کمک ماشین آسیاب زیره را پودر می کنیم. در یک کاسه ماست رو کمی هم می زنیم و خیار و زیره و نمک و فلفل و گشنیز رو با ماست قاطی می کنیم و به همراه غذا میل می کنیم.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱٢:٠٢ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦