ساندویچی به نام McAloo Tikki  وجود دارد .
و اما طرز تهیه: 

۶ عدد سیب زمینی سایز متوسط پخته شده و له شده

۲ قاشق سوپخوری آرد ذرت

۱ قاشق چایخوری نمک

روغن برای سرخ کردن

مواد لازم برای داخل Aloo Tikki

۱ قاشق سوپخوری کره

۱/۳ پیمانه لپه

۱/۲ قاشق چایخوری زیره

۲ عدد فلفل سبز که ریز خرد شده

۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده

۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

نمک به میزان لازم

۱/۲ قاشق چایخوری گرم ماسالا ( قبلا توضیح داده شده )

۱ قاشق سوپخوری برگ گشنیز تازه که ریز خرد شده

ماهیتابه را روی حرارت ملایم میگذاریم.۱ قاشق کره رو اضافه می کنیم . زیره رو در ماهیتابه می ریزیم و وقتی صدای چلپ و چلوپ زیره بلند شد فلفل سبز رو به ماهیتابه اضافه می کنیم و کمی آنرا تفت می دهیم.زنجبیل رنده شده و نمک و پودر فلفل قرمز را نیز اضافه می کنیم.لپه را که قبلا ۲ یا ۳ ساعت خیساندیم به مواد در ماهیتابه اضافه می کنیم و کمی تفت داده و مقداری آب تا حدی که لپه بپزد و هیچ آبی باقی نماند در ماهیتابه می ریزیم.در ماهیتابه را می گذاریم. وقتی لپه کامل پخت ، برگ گشنیز و گرم ماسالا را اضافه می کنیم . ماهیتابه رو از روی آتش بر می داریم و می گذاریم کنار تا مواد خنک بشن.

در یک کاسه سیب زمینی پخته و له شده و آرد ذرت و نمک رو باهم خوب مخلوط می کنیم.دست راستمون را به کمک روغن چرب می کنیم و یک گلوله از سیب زمینی رو در دست به شکل قیف درست می کنیم . به اندازه یک قاشق سوپخوری از مواد رو در وسط این قیف می گذاریم و دوباره مواد رو به کمک دست به شکل توپی در می آریم و این توپ رو با فشار دست تخت می کنیم. در ماهیتابه ای که مقدار خیلی کمی روغن ریختیم هر دو طرف رو در حد برشته شدن سرخ می کنیم .

این غذا رو می تونید با نان برگر به صورت ساندویچ به همراه سس گوجه و خیارشور میل کنید

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱۱:٥۸ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦