فنجان پنیر هندی که در اندازه مکعبهای ۲ سانتیمتری خورد شده

۱ عدد پیاز خورد شده

۲ سانتیمتر زنجبیل تازه رنده شده

۲ فنجان گوجه نرم شده

۲ قاشق چایخوری پودر شنبلیله خشک

۲ عدد برگ بو

۱ قاشق چایخوری زیره سبز

۲ عدد میخک

۵ عدد هل

۴/۱ قاشق چایخوری تخم شنبلیله

۳ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

۱ قاشق چایخوری گرم ماسالا

۲/۱ قاشق چایخوری شکر

۱ قاشق چایخوری نمک

۲/۱ فنجان خامه

۱ قاشق چایخوری کره

۳ قاشق چایخوری روغن

 

ماهیتابه را بر روی شعله گاز با حرارت ملایم می گذاریم.روغن و کره رو درماهیتابه گرم می کنیم. تکه های پنیر رو در روغن سرخ می کنیم تا رنگ آن قهوه ای بشه.سپس پنیر رو از روغن خارج می کنیم. و در ظرفی جدا می گذاریم. در همان روغن میخک ، زیره ، تخم شنبلیله و برگ بو را برشته می کنیم.بعدنمک ، پیاز و زنجبیل را اضافه می کنیم.همه مواد را باهم تفت می دهیم تا رنگ پیاز طلایی شود.گوجه نرم شده ، گرم ماسالا ، پودر فلفل قرمز ، پودر شنبلیله خشک ، هل ( قبلا پودر می کنیم ) ، شکر و نمک را به بقیه مواد اضافه می کنیم . در ظرف رو می گذاریم تا غذا به مدت ۵ دقیقه آرام بجوشد و گوجه یکدست شود.خامه و پنیر را نیز اضافه می کنیم . وقتی غذا به روغن افتاد در ظرف می کشیم و میل می کنیم.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱۱:٤٩ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦