طرز تهیه برای ۵ نفر

نیم کیلوگرم هویج ، تقریبا ۵ عدد سایز متوسط

۴ پیمانه شیر پرچرب

۲ قاشق سوپخوری هل سبز

نصف قاشق چایخوری زعفران

۲/۱ پیمانه شیر گرم برای خیساندن زعفران

۴/۱ پیمانه خلال بادام

۴/۱ پیمانه خلال پسته

۳/۲ پیمانه شکر

۴/۱ پیمانه کشمش

۴/۱ پیمانه روغن حیوانی یا کره

هویجها را شسته و پوستشان را می کنیم . سپس آنها را رنده می کنیم. در یک ماهیتابه هویجهای رنده شده را با شیر مخلوط می کنیم. ماهیتابه را روی شعله گاز می گذاریم و حرارت را کمی زیاد می کنیم تا شیر بجوشه و گاهی با قاشق هم می زنیم . بعد از اینکه شیر جوشید ، حرارت شعله گاز را کم می کنیم و بدون گذاشتن در منتظر می شیم تا هویجها نرم بشن و مقدار زیادی از شیر بخار بشه. هل رو پود می کنیم و زعفران رو با شیر گرم به مدت ۱۰ دقیقه خیس می کنیم تا رنگ پس بده.سپس هل ، زعفران ، شکر و کشمش رو اضافه می کنیم و حلوا رو هم می زنیم. بهتره کشمشها رو قبل از استفاده بشوریم.بعد از اینکه شکر کامل آب شد و شیر کامل خشک شد ، روغن حیوانی و خلال بادام و خلال پسته رو اضافه می کنیم. حلوا رو در ظرف می کشیم و وقتی سرد شد میل می کنیم . هویج با شیر و قتی می پزه تقریبا حالت پوره داره. در ضمن قجر در هندی به معنی هویج هست. 

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱۱:٤٧ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦