این غذا یک نوع اسنک هندی هست که در بیشتر جاهای هند درست میشه . میشه در آن انواع بیشتری از سبزیجات را استفاده کرد ، یا فقط یک یا دو نوع .

طرز تهیه برای ۲۸ عدد Pakora

۳/۲ - ۲ فنجان آرد نخودچی

۲/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل

نمک به میزان لازم

۴ قاشق چایخوری روغن مایع

۴/۱-۱ فنجان آب - مقداری که خمیر به دست نچسبد

روغن مایع به میزان لازم برای سرخ کردن

۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز

۱ عدد سیب زمینی

۱ عدد پیاز

۱ عدد بادنجان کوچک

۱ قاشق چایخوری گرم ماسالا

۴/۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر

ابتدا بادنجان و پیاز و سیب زمینی پوستشان را می کنیم.و به همراه بقیه سبزیجات ریز خورد می کنیم.در یک کاسه آرد نخودچی ، پودر فلفل ، گرم ماسالا و همه سبزیجات رو باهم خوب مخلوط می کنیم.نمک و بیکینگ پودر را نیز اضافه کرده ، ۴ قاشق چایخوری روغن را در یک ماهیتابه کوچک به اندازه ای که از آن دود بلند شود گرم می کنیم و به بقیه مواد اضافه می کنیم . آب را تا جایی که خمیر یکدستی بوجود بیاید ، به مواد اضافه می کنیم.خمیر را خوب مخلوط می کنیم. در ماهیتابه دیوار بلند روغن را داغ می کنیم . از مواد به شکل توپی برداشته و در روغن سرخ می کنیم . با کفگیر آنها را پشت و رو می کنیم تا خوب سرخ شوند و مواد داخل آن خوب پخته شود. این غذا بعد از سرخ شدن شکل منظمی نداره.و میشه با ماست میل کرد.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱۱:٤٦ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦