۲ عدد سیب زمینی بزرگ پخته شده و له شده

۷ یا ۸ عدد نان اسلایسی ( نان مخصوص ساندویچ ساز )

مقداری برگ گشنیز خرد شده

مقداری فلفل سیز خرد شده

پودر فلفل قرمز به مقدار لازم

۱/۴ قاشق چایخوری گرم ماسالا

نمک به میزان لازم

روغن فراوان برای سرخ کردن

سیب زمینی پخته شده و له شده را با گشنیز و فلفل سبز و پودر فلفل قرمز و نمک و گرم ماسالا خوب مخلوط می کنیم . روغن رو در یک ماهیتابه دیوار بلند می ریزیم . تا خوب داغ بشه. در یک کاسه مقداری آب می ریزیم و نان اسلایسی را فقط برای چند ثانیه خیس می کنیم و با فشار دو کفه دست آب اضافیشو می گیریم.مقداری از مواد سیب زمینی رو وسط نان می گذاریم و نان رو رول می کنیم و کناره هاشو خوب فشار می دیم تا پرس بشه و در روغن سرخش می کنیم و همراه با سس گوجه تند میل می کنیم.اگر نان کناره های برشته شده قهوه ای رنگ داشت قبل از خیساندن با چاقو کناره های قهوه ای رو جدا می کنیم.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱۱:٤٤ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦