عدد فلفل سبز

۱ قاشق چایخوری سیر له شده

۱ قاشق چایخوری زنجبیل له شده

۱ عدد گوجه فرنگی که پوست آنرا کنده و با ماشین غذاساز آنرا له می کنیم

۲ عدد پیاز خورد شده

۱ پیمانه کنسرو ذرت

۲ پیمانه برنج باسماتی

۱ پیمانه ماست چکیده

۴/۱قاشق چایخوری زردچوبه

۴/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

۱ قاشق چایخوری نمک

۴/۱ قاشق چایخوری گرم ماسالا

۳ قاشق سوپخوری روغن مایع یا روغن زیتون

۱ قاشق سوپخوری روغن حیوانی یا کره

۳ پیمانه آب

۳ عدد برگ بو

۳ عدد میخک

۳ عدد هل سبز

۴/۱ قاشق چایخوری زیره سبز

۴/۱ قاشق چایخوری رازیانه

روغن را در ماهیتابه می ریزیم تا گرم بشه . برگ بو و میخک و هل و زیره و رازیانه را در روغن برشته می کنیم وقتی بوی ادویه بلند شد پیاز رو اضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا رنگ آن طلایی بشه. فلفل سبز رو که ربز کردیم به پیاز اضافه می کنیم.سپس سیر و زنجبیل و زرد چوبه و پودر فلفل قرمز و گرم ماسالا را نیز به مواد اضافه می کنیم. همه مواد را هم می زنیم.بعد گوجه را اضافه می کنیم.وقتی سس به روغن افتاد دانه ذرت را اضافه می کنیم و سرخش می کنیم.در پلوپز یا یک قابلمه برنج شسته شده را به همراه سس آماده شده و ماست و آب و نمک باهم مخلوط می کنیم . و مانند کته دم می کنیم. وقتی برنج دم کشید روغن حیوانی یا کره رو به برنج اضافه می کنیم. این غذا را به همراه ریتا که قبلا دستورش را نوشتم میل می کنیم

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱۱:۳٩ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦