طرز تهیه برای ۸ تا ۱۰ نفر

۵۰۰ گرم ماست

۱ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده

۱/۲ قاشق چایخوری زردچوبه

۱/۲ - ۱ قاشق سوپخوری دانه کنجد پودر شده

۸ عدد بادام که پوست آنرا جدا می کنیم و پودرش می کنیم

۱ کیلوگرم فیله مرغ که در اندازه های 1 الی 2 سانتیمتری خورد شده

۲.۵ سانتیمتر چوب دارچین که آنرا پودر می کنیم

۲ عدد هل سبز پودر شده

۴ عدد میخک پودر شده

۱/۲ قاشق چایخوری پودر زیره سیاه

۱/۲ پیمانه روغن مایع

۱/۲ پیمانه کره آب شده

۳ عدد پیاز ریز خرد شده

آب ۲ عدد لیمو

نمک به میزان لازم

در یک کاسه چینی یا شیشه ای ماست ، زنجبیل ، سیر ، زردچوبه ، کنجد و نمک را باهم مخلوط می کنیم.تیکه های مرغ را اضافه می کنیم به سسی که تهیه کردیم و مواد را باهم مخلوط می کنیم. کاسه را با درپوشی می پوشونم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دیم.بقیه ادویه ها رو باهم مخلوط می کنیم.ماهیتابه ای را بر روی شعله ملایم گاز می گذاریم. و روغن را در ماهیتابه می ریزیم . وقتی روغن گرم شد پیاز را اضافه می کنیم و بر روی حرارت ملایم سرخش می کنیم تا رنگ آن طلایی بشه.سپس پیازهای سرخ شده را به مرغ اضافه می کنیم . همه مرغها را به همراه سس داخل کاسه در ماهیتابه می ریزیم . مواد را هم می زنیم و بر روی شعله ملایم بدون گزاشتن در ماهیتابه منتظر می مونیم تا مرغ پخته بشه . در حقیقت مرغ داخل ماست پخته میشه و چنانچه آب غذا کم بود می تونیم مقدار خیلی کمی ماست رقیق شده اضافه کنیم. گاهی غذا را هم می زنیم . بعد از ۲۰ الی ۲۵ دقیقه مرغ را چک می کنیم تا خوب پخته باشه. بعد از اینکه مرغ خوب پخت ادویه ای را که آماده کرده بودیم به همراه آبلیمو به مرغ اضافه می کنیم. غذا را به همراه برنج ساده میل می کنیم.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱۱:۳٧ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦