اصل این غذا برای شهر حیدر آباد هند است.

طرز تهیه برای ۵ الی ۶ نفر

گوشت چرخ کرده .................... ۲۵۰ گرم

زنجبیل رنده شده ................... ۱ قاشق چایخوری

سیر رنده شده ....................... ۱ قاشق چایخوری

فلفل سبز .............................. ۳ عدد (ریز خرد می کنیم)

برگ گشنیز ریز خرد شده .......... ۳ قاشق سوپخوری

برگ نعناع ریز خرد شده ............ ۲ قاشق سوپخوری

روغن مایع ............................. ۳ قاشق سوپخوری

پودر نارگیل ............................. ۲ قاشق سوپخوری

دانه خشخاش ......................... ۲ قاشق سوپخوری

پیاز ........................................ ۲ عدد (ریز خرد می کنیم)

ماست ................................... ۴ قاشق سوپخوری

گرم ماسالا ............................. ۱ قاشق چایخوری

زردچوبه ................................. ۲/۱ قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز ........................ نصف قاشق چایخوری

نمک به میزان لازم

آب ....................................... ۲ پیمانه

لیمو ..................................... ۱ عدد

برای درست کردن کوفته ها ، ابتدا در یک کاسه گوشت چرخ کرده را با نصف مقدار فلفل سبز ریز خرد شده ، نصف پودر گرم ماسالا ، زردچوبه ، نصف مقدار از سیر و زنجبیل رنده شده ، نصف برگ گشنیز و نصف برگ نعناع و مقداری نمک خوب مخلوط می کنیم.از مخلوط گوشت به اندازه یک لیمو جدا می کنیم و به کمک دست که قبلا برای اینکه گوشت به دست نچسبد خیسش کردیم ، گوشت را به شکل توپ درست می کنیم.همه گوشت را به آن شکل درست می کنیم و در یک سینی می چینیم.برای درست کردن سس جهت پختن کوفته ها ، در یک ماهیتابه ۱ قاشق روغن را گرم می کنیم .ابتدا پودر نارگیل رو  چند ثانیه در روغن تفت می دیم و بعد دانه های خشخاش رو به پودر نارگیل اضافه می کنیم و مجددا چند ثانیه تفت می دیم.دوباره ۱ قاشق روغن مایع به ماهیتابه اضافه می کنیم و پیازهای خرد شده را تا وقتی که رنگ آنها طلایی بشه سرخ می کنیم.وقتی پیاز ها سرخ شدند و سرد شدند ،  آنها را در به کمک ماشین غذاساز به حالت پوره آماده می کنیم.در یک قابلمه ۱ قاشق روغن اضافه می کنیم و پیاز له شده را در قابلمه میریزیم و کمی تفت می دیم.بقیه سیر ، زنجبیل ، فلفل سبز ، پودر فلفل قرمز مقداری نمک ، ماست را نیز به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و همه مواد را هم می زنیم.۲ پیمانه آب را اضافه می کنیم وقتی آب به جوش آمد کوفته ها را در قابلمه قرار می دیم و به مدت ۲۰ دقیقه آنها را می پزیم.سپس بقیه گرم ماسالا ، گشنیز و نعناع را اضافه می کنیم و دوباره کوفته ها رو به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم.وقتی کوفته ها خوب پختند مقداری آبلیمو به آنها اضافه می کنیم و غذا را گرم با نان یا برنج ساده میل می کنیم. بعد از پختن کوفته ها آب خیلی کمی در ته قابلمه باقی میمونه .برای خوشمزه شدن غذا میتونید از کره به جای روغن استفاده بکنید. 

. 

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱۱:۳٤ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦