Kulfi نوعی دسر یا نوعی بستنی هندی هست که داستانش مثل آلاسکاهایی میمونه که اون موقع ها دم در مدرسه ها میفروختن و همیشه بچه ها قاچاقی پول بابتش میدادن.با این تفاوت که به جای آب و شکر از شیر درست میشه.

 و اما طرز تهیه :

 

شیر با تبخیر غلیظ شده ................................. ۴۱۰ گرم

خامه پر چرب ................................................ ۲۰۰ میلی لیتر

شکر ........................................................... ۱ پیمانه

هل پودر شده ............................................... ۲ عدد

شیر رو می جوشونیم تا غلیظ بشه . بعد از اینکه شیر سرد شد به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار میدیم تا کاملا خنک بشه. بعد شیر رو با همزن هم می زنیم. و خامه و شکر رو هم جدا از شیر با هم مخلوط می کنیم و با همزن به قدری هم می زنیم که جای پره های همزن بمونه. در حقیقت خامه فرم گرفته شده تولید می کنیم. حالا شیر و خامه و هل رو با هم مخلوط می کنیم. مایع به دست اومده رو در لیوانهای یک بار مصرف و یا ظرف بستنی می ریزیم.میگذاریم در فریزر تا یخ ببنده.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱۱:۳۱ ‎ق.ظ ; ۱۳٩۱/٢/۱٦