مواد لازم:
سینه‌مرغ= 200 گرم
پیاز
=دوعدد
زعفران= یک قاشق غذاخوری
آبلیمو =یک قاشق چایخوری
برگ اسفناج و
کاهو =از هر کدام 100 گرم
انار= یک پیمانه
بادام‌زمینی خردشده و شوید و سس
مایونز =از هر کدام نصف پیمانه
نمک و فلفل و روغن زیتون= به میزان
لازم
تخم‌مرغ پخته و خیار شور =از هر کدام یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای ساطوری‌شده=
نصف عدد
سرکه سیب= دو قاشق غذاخوری
ماست خامه‌ای= نصف پیمانه
طرز
تهیه:
مرغ را در نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو و یک پیاز خلال شده دوساعت
بخوابانید. سپس کباب‌کرده و خلالی برش بزنید.
کاهو، اسفناج و شوید را خرد کرده و
با انار و بادام زمینی، مرغ و پیاز خلال شده مخلوط نمایید. برای سس سالاد...خیارشور
را ریز خرد کرده و با تخم‌مرغ رنده‌شده، فلفل‌دلمه‌ای، سس مایونز، ماست خامه‌ای،
روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل مخلوط و در کنار سالاد سرو کنید

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:۱٩ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/۳/٢٠

 

 

مواد لازم:
سینه‌مرغ= 200 گرم
پیاز
=دوعدد
زعفران= یک قاشق غذاخوری
آبلیمو =یک قاشق چایخوری
برگ اسفناج و
کاهو =از هر کدام 100 گرم
انار= یک پیمانه
بادام‌زمینی خردشده و شوید و سس
مایونز =از هر کدام نصف پیمانه
نمک و فلفل و روغن زیتون= به میزان
لازم
تخم‌مرغ پخته و خیار شور =از هر کدام یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای ساطوری‌شده=
نصف عدد
سرکه سیب= دو قاشق غذاخوری
ماست خامه‌ای= نصف پیمانه
طرز
تهیه:
مرغ را در نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو و یک پیاز خلال شده دوساعت
بخوابانید. سپس کباب‌کرده و خلالی برش بزنید.
کاهو، اسفناج و شوید را خرد کرده و
با انار و بادام زمینی، مرغ و پیاز خلال شده مخلوط نمایید. برای سس سالاد...خیارشور
را ریز خرد کرده و با تخم‌مرغ رنده‌شده، فلفل‌دلمه‌ای، سس مایونز، ماست خامه‌ای،
روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل مخلوط و در کنار سالاد سرو کنید

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:۱٩ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/۳/٢٠

 

 

مواد لازم:
سینه‌مرغ= 200 گرم
پیاز
=دوعدد
زعفران= یک قاشق غذاخوری
آبلیمو =یک قاشق چایخوری
برگ اسفناج و
کاهو =از هر کدام 100 گرم
انار= یک پیمانه
بادام‌زمینی خردشده و شوید و سس
مایونز =از هر کدام نصف پیمانه
نمک و فلفل و روغن زیتون= به میزان
لازم
تخم‌مرغ پخته و خیار شور =از هر کدام یک عدد
فلفل‌دلمه‌ای ساطوری‌شده=
نصف عدد
سرکه سیب= دو قاشق غذاخوری
ماست خامه‌ای= نصف پیمانه
طرز
تهیه:
مرغ را در نمک، فلفل، زعفران، آبلیمو و یک پیاز خلال شده دوساعت
بخوابانید. سپس کباب‌کرده و خلالی برش بزنید.
کاهو، اسفناج و شوید را خرد کرده و
با انار و بادام زمینی، مرغ و پیاز خلال شده مخلوط نمایید. برای سس سالاد...خیارشور
را ریز خرد کرده و با تخم‌مرغ رنده‌شده، فلفل‌دلمه‌ای، سس مایونز، ماست خامه‌ای،
روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل مخلوط و در کنار سالاد سرو کنید

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:۱٩ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/۳/٢٠