لا‌بد شما هم از طرفداران پیتزا هستید یا بچه‌هایی دارید که هر وقت از آنها می‌پرسید چه غذایی دلشا‌ن می‌خواهد، می‌گویند پیتزا . اما همیشه آن‌را با اکراه می‌پذیرید چون به نظرتان هیچ خاصیتی ندارد‌. ‌ولی بدانید راه‌هایی برای بهتر کردن کیفیت این غذا وجود دارد. شما می توانید با‌ ‌ایجاد تغییراتی در مواد تشکیل دهنده این غذا، بسیاری از مضرات آن‌را از میان ببرید تا فرزندانتان به راحتی از خوردن آن لذت ببرند.
-1 اولین کاری که می توانید بکنید، آن است که خمیر‌ ‌نان را خودتان آماده کنید و از این طریق مایه خمیر به آن بزنید تا تخمیر نان به طور طبیعی‌ ‌انجام شود. هیچ می‌دانید وقتی مایه خمیر برای به عمل آوردن نان افزوده می‌شود،‌ نان ارزش غذایی بالاتری پیدا می‌کند؟‌
-2 فلفل دلمه‌ای و قارچی را که برای تهیه این غذا استفاده‌ ‌می‌کنید از قبل نپزید؛ زیرا این سبزیجات ویتامین های فراوانی دارند که با زیاد‌ ‌حرارت دادن، از بین می روند.
‌-3 ‌به جای سوسیس و کالباس می توانید از تکه‌های کوچک مرغ‌ ‌سرخ شده یا ماهی که از قبل در آبلیمو و انواع ادویه خوابانده‌اید، استفاده‌ ‌کنید‌.
-4 اصل پیتزا انواع گوناگونی دارد و در آن به هیچ عنوان‌ ‌از فرآورده‌های گوشتی استفاده نمی شود بلکه بیشتر سبزیجات به کار می‌رود‌. ‌بنابراین، می‌توانید از انواع سبزیجاتی که بیشتر بچه ها از خوردنشان دوری می‌کنند، به همراه پنیر پیتزا استفاده کنید‌.
-5 حتما در این غذا از پنیر پیتزای فراوان استفاده کنید،‌ ‌البته اگر فرزندتان بد غذا ست و باید از رژیم‌های غذایی پرکالری استفاده کند. اما‌ ‌اگر اضافه وزن دارید و می‌خواهید از این غذا در هفته حداقل یک بار استفاده‌ ‌کنید به جای پنیر پیتزا که چربی بسیار بالایی دارد از سفیده تخم مرغ استفاده‌ ‌کنید و آن را روی تمام مواد پیتزا بریزید‌.
-6 سس قرمز از چاشنی‌های مهم خوردن این غذاست که توصیه می‌شود خودتان آن‌را تهیه کنید ابتدا آب سه عدد گوجه فرنگی را بگیرید و‌ ‌از صافی رد کنید. دو قاشق سوپ خوری آرد را نیز با یک قاشق سوپ خوری روغن‌ ‌مایع تفت دهید و سپس گوجه فرنگی‌ها را به آن اضافه کنید. مخلوط را حرارت دهید تا کاملا غلیظ شود و به آن یک قاشق چای خوری سرکه بیفزایید و‌ ‌سپس سس را از روی حرارت بردارید. به این سس می توانید به دلخواه ادویه و سبزیجات‌ ‌معطر اضافه کنید.
-7معمولا با پیتزا، نوشابه نوشیده می‌شود که می توان به‌ ‌جای آن از انواع آبمیوه‌های طبیعی مانند آب آناناس و آب پرتقال استفاده‌ ‌کرد‌.
-8 برای تهیه این غذا باید ته ظرف را چرب کرد که توصیه می‌شود برای این کار از روغن زیتون استفاده شود. در صورتی که بوی این روغن شما را اذیت می‌کند از‌ ‌نوع بی بوی آن استفاده کنید. برای تزئین آن هم می‌توانید زیتون به کار ببرید‌.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:۱٦ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۸/٩