شیر یک و نیم  لیتر

شکر ۱ لیوان

برنج ا لیوان

پودر بادام ۱ قاشق

زرده تخم مرغ ۱ عد د

آرد برنج ۱ قاشق

۱ استکان شربت گل

تزئین:

مربای گل

پودر پسته

با مقداری شیر و آب برنج را میپزیم.

در یک قابلکه بزرگ یک و نیم لیتر شیر را ریخته. سپس شکر وزرده تخم مرغ سس با همزن دستی هم زده سپس برنج پخته را ریخته سپس آرد برنج و پودر باردام و شربت گل را ریخته کمی که پخت در کاسه هاس تک نفره کیریزیم وقتی ولرم شد رویش مربای گل و پودر پسته میریزیم وقتی سرد شد صرف میکنیم

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:٤۳ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٧/۱٢

 

مواد لـازم

موز                               ۲ عدد                 ماست پرچرب              ۱۵۰ گرم

 توت فرنگی تازه            ۲۰۰ گرم

شکر                            ۱ قاشق سوپ‌خوری

 

 

روش تهیه

ابتدا موز و ماست پرچرب را با هم مخلوط سازید و خوب پوره کنید.بعد توت‌فرنگی و شکر را پوره کنید.

آن گاه نیمی از لیوان را از مخلوط ماست پر کنید.

سپس روی آن مخلوط توت‌فرنگی بریزید.

لبه‌ی لیوان را نیز با ۱ عدد توت‌فرنگی بیارایید و از خود پذیرائی نمایید.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:٤۱ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٧/۱٢

 

 

مواد لازم

موز..........تخم کتان..............انانس

 

طرز تهیه

* آناناس را کاملا شسته و پوست آن را جدا کرده و به قطعات کوچک تقسیم کنید.

* قطعات ریز شده آناناس را درون دستگاه مخلوط کن بریزید.

* قطعات موز را به مخلوط کن اضافه کنید.

* در آخر مقداری تخم کتان به مخلوط فوق بیافزایید.

 

* اگر میوه‌ها گرم هستند قبل از تهیه اسموتی بهتر است آن‌ها را به مدت یک ساعت درون فریزر قرار دهید یا به مخلوط، قطعات خرد شده یخ اضافه کنید.

* درب مخلوط کن را ببندید و به مدت یک دقیقه آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا تخم‌کتان‌ها کاملا با اسموتی ترکیب شوند.

* اسموتی آماده شده را درون لیوان‌های بلند ریخته و درون آن‌ها نی قرار دهید.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:۳٦ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٧/۱٢

 

مواد اولیه :

* ماست یک پیمانه
* کره ۱۲۵ گرم
* روغن مایع نصف پیمانه
* بیکینگ‌پودر یک قاشق چایخوری
* پنیر سفید رنده‌‌شده ۱۵۰ گرم
* تخم‌مرغ دو عدد
* آرد و کنجد به میزان لازم

طرز تهیه:

کره و روغن مایع را مخلوط کرده، سپس ماست را اضافه می‌‌کنیم و هم می‌‌زنیم. تخم‌مرغ‌ها (یکی از زرده‌ها را نگه می‌داریم) و پنیر را افزوده و در نهایت آرد و بیکینگ‌پودر را اضافه می‌کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. خمیر را ورز داده به مدت یک ساعت استراحت می‌‌دهیم. از خمیر گلوله‌هایی به اندازه گردو برداشته در دست‌مان باز می‌‌کنیم و یک طرف خمیر را روی طرف دیگر بر می‌‌گردانیم. روی آن را زرده مالیده و کنجد می‌‌پاشیم و در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده تا روی آن طلایی شود.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:۳٥ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٧/۱٢

 

 

●موادلازم:
▪مرغ :: نیم کیلو (به صورت فیله
▪پیاز :: ۱عدد متوسط
▪قارچ :: ۲۵۰ گرم
▪سیب زمینی یا چیپس :: ۲ عدد
▪خامه :: ۶ قاشق سوپخوری
▪فلفل سبز :: ۱ عدد
▪کره :: ۱۰۰ گرم
▪نمک و فلفل :: به مقدار لازم
▪روغن برای سرخ کردن :: به مقدار لازم
●طرز تهیه:
فیله مرغ را به صورت رشته های باریک بریده با پیاز رشته رشته شده خوب سرخ می کنیم و با فلفل سبز که آن را هم به صورت خلال خرد کرده ایم تفت می دهیم . نمک، فلفل و ادویه را افزوده و یک لیوان آب می گذاریم تا چند جوش بزند سپس خامه را به آن اضافه کرده خوب هم می زنیم . در آخر پس از کشیدن غذا در ظرف مورد نظر خلال های سیب زمینی را روی آن می پاشیم و صرف می کنیم

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:۳٢ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٧/۱٢

 

مواد لازم:

سینه مرغ: یک عدد،

سفیده تخم مرغ: یک عدد،

پیاز: یک عدد کوچک،

سیر: یک حبه،

پودرسوخاری: به میزان لازم،

روغن: به مقدار لازم،

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه.

طرز تهیه:

سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و یک تکه آن را می‌پزیم و بعد چرخ می‌کنیم و تکه دیگر آن را به صورت خام چرخ می‌کنیم و هر دو را در یک ظرف به هم اضافه می‌کنیم. حالا پیاز و سیر را رنده کرده و همراه سفیده تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه به مواد قبلی اضافه می‌کنیم. در این مرحله به اندازه یک گردو از مواد را برمی‌داریم و به صورت رول‌های کوچک درمی‌آوریم و در پودر سوخاری می‌غلتانیم. این رول‌های آماده باید سرخ شوند اما ظرف مورد نظر برای سرخ کردن حتما باید گود باشد تا آنها درون روغن غوطه‌ور شوند.

البته برای تهیه این غذا می‌توان به جای سینه مرغ از ران، بال یا گردن هم استفاده کرد. یادتان باشد این غذا به خاطر وجود سفیده تخم مرغ باید پف کند. پس هنگام مخلوط کردن مواد با هم آنها را خوب به سفیده تخم مرغ آغشته کنید. زمان پخت این غذا کوتاه است اما حتما باید روی شعله زیاد سرخ شود

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:۳۱ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٧/۱٢

 

musakoo

مواد اولیه :

* گوشت چرخ‌کرده یک کیلوگرم
* پیاز بزرگ یک عدد
* بادنجان سرخ‌شده دو کیلوگرم
* سیر دو حبه
* پنیر گودا ۱۵۰ گرم
* رب گوجه‌فرنگی سه تا چهار قاشق غذاخوری
* سس بشامل (شیر ۷۵۰ میلی‌‌لیتر، خامه ۲۰۰ گرم)
* نمک، روغن و فلفل به میزان لازم............................

طرز تهیه:

 

سیر و پیاز را در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه می‌کنیم تا سرخ شود. پس از سرخ شدن گوشت، نمک، فلفل، رب گوجه‌فرنگی و نصف فنجان آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا سس جا بیفتد. در ظرف مخصوص فر به صورت لایه‌لایه گوشت آماده شده را می‌ریزیم و بادنجان‌های سرخ‌شده را روی آن قرار می‌دهیم و سس بشامل را روی آن ریخته در انتها پنیر را روی تمام مواد می‌ریزیم و در صورت تمایل کمی فلفل روی پنیر می‌زنیم.

برای سس بشامل؛ شیر و خامه را با هم می‌جوشانیم تا مایع یک‌دستی حاصل شود. (در صورت تمایل آرد هم اضافه می‌کنیم.)

می‌توانید قبل از اضافه کردن پنیر یک لایه سیب‌زمینی نیز اضافه کنید.

 

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:٢٩ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٧/۱٢

 

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون (می‌توان تا یک چهارم پیمانه نیز استفاده کرد)

یک عدد پیاز، ریز خرد شده

یک عدد سیر، ریز خرد شده

دو پیمانه برنج سفید

سه پیمانه آب مرغ

یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی (یا یک پیمانه گوجه‌فرنگی پخته شده)

یک چهارم قاشق چایخوری پودر آویشن

نمک

طرز تهیه

در ماهی‌تابه بزرگی روغن زیتون ریخته، روی شعله‌ متوسط گاز قرار می‌دهیم و برنج نپخته را در آن ریخته تف می‌دهیم. پیاز و سیر را نیز افزوده، پنج دقیقه‌ دیگر مواد را با هم می‌پزیم تا پیاز نرم بشود. در قابلمه دیگری آب مرغ را ریخته، می‌گذاریم روی گاز تا بجوشد. سس گوجه‌فرنگی، پودر آویشن و نمک را افزوده و هم می‌زنیم و در پایان مخلوط برنج را می‌افزاییم. پس از جوشیدن در قابلمه را می‌گذاریم تا برنج دم بکشد. این برنج را می‌توان با انواع غذاهای گوشت و مرغ سرو کرد.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:٢٦ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/٧/۱٢