انواع نوشیدنی قهوه :
- قهوه تلخ:
نوعی قهوه دم کرده است که بدون شکر، شیر و دیگر مواد افزودنی مصرف می شود.


- شیر قهوه:
قهوه ای است که پس از تهیه آن، شیر و گاهی شکر اضافه می کنند.


- کاپوچینو:


نوعی اسپرسو است که با شیر کف کرده و گاهی شکر و کاکائو تهیه می شود.


- قهوه معطر:


در برخی کشورها، به نوشیدنی قهوه مواد مختلفی اضافه می نمایند. شکلات یکی از مرسوم ترین این مواد است که یا روی قهوه آماده شده می پاشند یا همراه با قهوه هنگام دم کردن، مخلوط می کنند. البته از برخی ادویه جات از جمله دارچین، جوز هندی، هل و… هم برای معطر نمودن قهوه استفاده می کنند.


- قهوه یونانی یا قهوه ترک:


این نوع قهوه را با جوشاندن پودر بسیار ریز قهوه در آب تهیه می کنند. این نوع قهوه را داخل قوری مسی که دسته بلندی دارد و سر آن باز است درست می کنند. زمانی که قهوه را داخل فنجان می ریزند، صافی نمی گذارند و بنابراین، پودر قهوه که دیگر به تفاله قهوه تبدیل شده است هم داخل فنجان می ریزد. معمولا فنجان را تا مدتی حرکت نمی دهند تا این پودر قهوه کاملا ته نشین شود. گاهی به این نوع قهوه ادویه و شکر هم اضافه می کنند.


- قهوه فوری:


قهوه فوری پودری است که قابل حل شدن در آب یا شیر می باشد. این نوع قهوه به روشی بسیار متفاوت از قهوه هایی که در بالا در موردشان توضیح داده شد، تهیه می شوند. البته این نوع قهوه مسلما طعم قهوه هایی که برای درست کردن آنها زمان صرف می شود، را ندارد. برخی این نوشیدنی را غیرقابل تحمل بشمار می آورند و بعضی عقیده دارند که جانشین خوبی برای نوشیدنی قهوه واقعی است. برخی هم اعتقاد دارند که این نوشیدنی، اصلا قهوه نیست و نوعی نوشیدنی خاص خود می باشد.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ۱٢:٤٠ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱٢/۱٩

 

حلوای هویج، یک نوع حلوای پاکستانی است.

 

مواد لازم:

هویج رنده شده                 یک کیلو

شیر               یک لیتر

خامه                  600 گرم

کره                   یک قاشق غذاخوری

شکر                 4 یا 5 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

هویج و شیر و خامه را با هم مخلوط می‌کنیم و روی حرارت زیاد می‌گذاریم. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم می‌کنیم و گاهی آ‌ن‌را هم می‌زنیم.

 

بعد از یک‌ ساعت که هویج پخته شد، شکر و کره را داخل آن می‌ریزیم و حرارت را زیاد می‌کنیم تا مایع بخار شود و حلوا غلیظ شود. در این مدت، مرتب حلوا را هم می‌زنیم.

 

اگر دوست داشته باشید می توانید یک قاشق غذاخوری زعفران حل شده هم در آن بریزید.

 

این حلوا بعد از سرد شدن دسر بسیار خوشمزه‌ای است. من در آن به‌جای شکر، عسل ریختم. مقدار شکر یا عسل، بستگی به ذائقه خودتان دارد. اگر شیرین‌تر بخواهید، مقدار آن ها ‌را بیشتر کنید.

   + فرزانه (ربابه)دریاباری - ٥:٥٤ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٠/۱٢/٢